Mini profesionalni električni aparat za brijanje
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

Mini profesionalni električni aparat za brijanje

Inovativni mini električni aparat za brijanje koji revolucionira način na koji se brijete.

0 €

-100 € POPUST

0€

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
19/750 RASPOLOŽIVO

RAZNOVRSNA PRIMJENA

Može se koristiti za različite aktivnosti poput brijanja nogu, pazuha, prsa, tijela i još mnogo toga. Dubinska njega za čisti i atraktivni izgled.

VELIKA UČINKOVITOST

Nemojte se zbuniti njegovom veličinom! Ovaj mali uređaj ima prednost kada je riječ o učinkovitosti. Opremljen je preciznim oštricama i snažnim motorom, lako klizi kroz kosu, bradu i dlačice te osigurava glatko i precizno brijanje svaki put.

PRECIZNO I BEZBOLNO BRIJANJE

Brzina motora može doseći 7200 okretaja u minuti, što je dvostruko veća brzina u odnosu na uobičajene brzine električnih brijača, čime se osigurava precizno i sigurno brijanje. Brzina motora može ostati stabilna čak i pri niskim performansama, preventivni nastavak sprječava zapetljavanje dlačica u uređaju te osigurava bezbolno brijanje.

KAKO FUNKCIONIRA?

SNAGA I EFIKASNOST BEZ IRITACIJE

Mini uređaj je dizajniran kako bi osigurao besprijekorno brijanje, kako na licu, tako i na tijelu. Zahvaljujući njegovoj naprednoj tehnologiji.

Može učinkovito i nježno uklanjati dlačice, bez iritiranja kože. Bez obzira na dio tijela na kojem ga koristite, možete očekivati precizno i bezbolno brijanje.

MALEN I JEDNOSTAVAN ZA NOŠENJE

Mini uređaj nudi izvrsnu učinkovitost brijanja, ne žrtvujući prijenosnu praktičnost. Kompaktne je veličine što ga čini idealnim za nošenje u torbici kamo god krenuli, bilo da ste na poslovnom putu ili ga nosite u torbi za brzo dotjerivanje brade. Pouzdan je suputnik za vaše brijanje dok ste u pokretu.

NJEŽAN I BLAG PREMA KOŽI

Tehnologija mikro-vibracija uklanja višak dlačica jednim prolazom, bez boli ili iritacije, za razliku od laserskih ili termalnih depilatora.

Osigurava nježan dodir čak i na najosjetljivijim kožama i pomaže u sprječavanju uraslih dlačica.

UČINKOVITO I SIGURNO UKLANJANJE DLAČICA

Sistem uklanjanja dlačica uređaja za trajnu epilaciju koristi istu klinički testiranu IPL tehnologiju koju koriste dermatolozi i saloni ljepote kako bi postigli efikasno i sigurno uklanjanje dlačica, prikladno čak i za osjetljivu kožu. Odličan je alat za svakodnevno ili kućno depiliranje.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada Mini profesionalni električni aparat za brijanje po izuzetno sniženoj cijeni!

0 €

umjesto 0 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Ivan S.
5/5

Ovaj uređaj je nevjerojatno učinkovit! Njegov IPL epilacijski sustav koristi klinički provjerenu tehnologiju, istu koju koriste dermatolozi i kozmetički saloni, za efikasno i sigurno uklanjanje dlačica. Idealan je i za osjetljivu kožu! Savršen je za svakodnevno ili kućno depiliranje.

Petar S.
5/5

Malen i lako prenosivi uređaj! Tehnologija mikro-oscilacija uklanja dlačice jednim prolaskom, bez boli ili iritacije. Učinkovito sprječava nastanak prištića prilikom urastanja dlačica. Idealno je za sve dijelove tijela i pouzdan je suputnik na putovanjima.

 
Matej T.
5/5

Snaga i učinkovitost bez iritacije! Ovaj mini brijač jamči bezgrešno brijanje, bilo na licu ili tijelu. Može učinkovito i nježno ukloniti dlačice, ne iritirajući kožu. Idealan je za precizno i bezbolno brijanje.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada Mini profesionalni električni aparat za brijanje po maksimalno sniženoj cijeni od samo 0 € (umjesto 0 €).