Μέση αξιολόγηση 4,93/5
4.93/5
✅ 749. 281 Εντυπώσεις

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ

Το υπερεπαγγελματικό ηλεκτρικό σκουπάκι κατάλληλο για κάθε περιβάλλον.

89.80 €

ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

44.90 €

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ
22/100 ΤΕΜ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ

Χάρη στο μικρό του μέγεθος και την ασύρματη λειτουργία, σας επιτρέπει να καθαρίζετε γρήγορα και να το προσαρμόζετε σε κάθε περιβάλλον.

ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ

Ισχυρό όπως μια παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά πολύ αθόρυβο.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Ο φίλτρο είναι αφαιρούμενο και πλενόμενο: το ηλεκτρικό σκουπάκι διαθέτει αφαιρούμενο, πλενόμενο και επαναχρησιμοποιήσιμο φίλτρο HEPA, πολύ ανθεκτικότερο από ένα παραδοσιακό φίλτρο.

ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ

Χρήσιμο τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο και σε κάθε είδους επιφάνεια. Χάρη στα πολλα ακροφύσια και τις διάφορες μύτες, επιτρέπει μια τέλεια καθαριότητα που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Είναι το επαναστατικό φορητό ηλεκτρικό σκουπάκι που ανανεώνει τον τρόπο καθαρισμού. Χάρη στο σύστημα φιλτραρίσματος “cyclone advanced” αφαιρεί μέχρι και το 99,96% της βρωμιάς, εξαλείφοντας ακόμη και τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης. Θα προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία καθαρισμού σε όσους το χρησιμοποιούν.

Εξαιρετικό για κάθε τύπο χρήσης, παρέχοντας μια επαγγελματική εμπειρία καθαρισμού τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο: εκτός από το ηλεκτρικό σκουπάκι, διαθέτει διάφορα ευέλικτα και επεκτάσιμα εξαρτήματα για να φτάσετε και να καθαρίσετε οπουδήποτε επιθυμείτε, συμπεριλαμβανομένων καναπέδων, τοίχων, σκαλών και οποιασδήποτε περιοχής δύσκολα προσβάσιμης με τα κλασικά συστήματα παραδοσιακού καθαρισμού.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

Η αποκλειστική προσφορά του ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ περιλαμβάνει:

  • 1 Ηλεκτρικό σκουπάκι
  • 1 Καλώδιο φόρτισης USB
  • 2 πλενόμενα φίλτρα Hepa
  • 4 βούρτσες διαφόρων μεγεθών για εξαιρετικό καθαρισμό σε κάθε επιφάνεια
  • 4 μύτες διαφόρων μεγεθών
  • 2 Αντάπτορες μύτης

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παραγγείλετε το ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ  τώρα σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

44.90 €

αντί για 89,80 €

41.739 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Μέση αξιολόγηση 4,93/5
4.93/5
5
4
3
2
1
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Σ.
5/5

Το φορητό ηλεκτρικό σκουπάκι είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν πρέπει να απορροφήσετε ψίχουλα ή υγρά, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να χρησιμοποιήσετε μια παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει αναποδιά και άβολο. Αυτό το υπέροχο ηλεκτρικό σκουπάκι είναι αυτόνομο, δεν χρειάζεται σύνδεση στην παροχή ρεύματος, καθώς διαθέτει εσωτερική μπαταρία με εξαιρετική αυτονομία. Η δύναμη αναρρόφησης του είναι εξαιρετική και αναρροφά αποτελεσματικά οτιδήποτε. Επιπλέον, χάρη σε 8 διάφορους προσαρμογείς, μπορεί να φτάσει εύκολα στις πιο κρυμμένες γωνίες.

ΠΑΥΛΟΣ Μ.
5/5

Μόλις έφτασε το πακέτο, αποφάσισα να το δοκιμάσω αμέσως και έμεινα θετικά εντυπωσιασμένος από τη μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, καθώς δοκίμασα ακόμη και μια απλή δοκιμή βάζοντας την βούρτσα της σκούπας πάνω σε μια κενή πλαστική μπουκάλα δύο λίτρων (φυσικά κενή), και κατάφερε να την σηκώσει ολόκληρη από το έδαφος όπου ήταν τοποθετημένη. Άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό: ο θόρυβος, ο οποίος είναι απολύτως χαμηλός σε σύγκριση με άλλα ηλεκτρικά σκουπάκια. Αγόρασα ένα ακόμη για τη μαμά μου, γιατί της άρεσε τόσο πολύ και το ήθελε κι αυτή! Κορυφαίο!

ΣΟΦΙΑ Κ.
5/5

Με βοηθά πάρα πολύ. Τρίχες από σκύλους, ψίχουλα, μαλλιά … είναι απίστευτα ισχυρό και ελαφρύ. Καθαρίζεται γρήγορα αδειάζοντάς το στον κάδο απορριμμάτων. Το πλένω επίσης με απολυμαντικό. Απορροφά ακόμη και υγρά. Διαθέτει καλώδιο φόρτισης με θύρα USB, αλλά αν δεν έχετε το φις από κινητό τηλέφωνο, μπορείτε πάντα να το αγοράσετε και έτσι φορτίζεται γρήγορα από οποιαδήποτε πρίζα.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Παραγγείλετε τώρα το ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ σε μια πολύ χαμηλή τιμή, μόνο 44.90 € (αντί για 89,80 € ).