InternetGO_HR
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

InternetGO - HDMI adapter koji vaš stari TV pretvara u novi! (uključuje: YouTube, Netflix i još mnogo toga..) [Model 2024]

Prenesite sadržaj sa svog pametnog telefona ili tableta na televizor ili projektor u samo nekoliko sekundi!

119,80 €

-50% POPUST

59,90€

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
22/750 RASPOLOŽIVO
BEŽIČNO POVEZIVANJE

Adapter se brzo povezuje s bilo kojim kompatibilnim uređajem putem veze Wi-Fi.

KOMPAKTAN I UČINKOVIT

Znamo da teški i neprivlačni elektronički uređaji mogu biti neugodni za nošenje ili skladištenje, pa je InternetGO osmišljen da bude malen, ali snažan.

NE TREBA DALJINSKI UPRAVLJAČ

Za razliku od mnogih drugih uređaja za prikaz, InternetGO vam omogućuje da sve kontrolirate s uređaja.

KAKO FUNKCIONIRA?

Lako prenosite sve svoje omiljene sadržaje s mobilnog telefona, tableta ili prijenosnog računala na bilo koji televizor!

Ovaj HDMI adapter koji je jednostavan za korištenje direktno se povezuje s televizorom, omogućavajući trenutni prijenos sadržaja s mobilnog telefona, tableta ili računala. Njegova najnovija modernizirana verzija ima jaču antenu i poboljšanu obradu, osiguravajući visokokvalitetnu sliku u Full HD rezoluciji. Otkrijte novi način zabave!

InternetGO? Što je to?” HDMI adapter je jednostavno uređaj koji može prenositi multimedijski sadržaj u visokoj definiciji (HD) između uređaja.

Prenosite filmove, glazbu, igre i aplikacije u stvarnom vremenu. Sve što radite na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računalu možete gledati na televizoru pomoću InternetGO.

Kompatibilan je s raznim uređajima.  HDMI Wi-Fi adapter InternetGO kompatibilan je s uređajima Apple, Android, Mac i PC.

Tehnički podaci

Funkcija: Povezuje zaslon telefona s televizijskim zaslonom.

Materijal: ABS s zaštitom i sigurnosnim mehanizmima protiv pregrijavanja.

Korištenje: Povežite InternetGO s televizorom pomoću HDMI kabela i USB napojnog kabela. Povežite smartphone, tabletu ili računalo putem Wi-Fi veze.

Kompatibilno s: AirPlay, Miracast, standardom DLNA.

Wi-Fi frekvencija: 2,4 GHz.

Wi-Fi domet: Do 10 metara.

Rezolucija: 1920 x 1080 Full-HD.

Kompatibilni audio formati: .MP3, .WMA, .OGG, .WAV, .AAC.

U paketu: Wi-Fi HDMI adapter InternetGO, USB kabel za napajanje, upute za uporabu.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada InternetGO – HDMI adapter koji vaš stari TV pretvara u novi! [Model 2024] po izuzetno sniženoj cijeni!

59,90 €

umjesto 119,80 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Stjepan S.
5/5

Izvrsna cijena i jednostavno povezivanje. Iskreno, nisam imao pojma što radim i uspio sam ga postaviti bez ikakvih problema. Dobra kupovina.

Maja S.
5/5

Lako za instaliranje. Nakon što je priključen na odgovarajući HDMI priključak, praktički je spreman za upotrebu. Jednostavna uporaba i izvrsna kvaliteta slike čine ga odličnim izborom.

Dražen T.
5/5

Kao profesor, trebao mi je način da prikažem sliku s mog tableta u cijelom učionici. Nakon postavljanja internetskog povezivanja, mogu predstaviti svoje lekcije bez potrebe za povezivanjem na računalo! Toplo preporučujem!

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada InternetGO – HDMI adapter koji vaš stari TV pretvara u novi! [Model 2024] po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 59,90 € (umjesto 119,80 €).