microcam_hr
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

MicroCam PRO - Profesionalna WiFi bežična kamera s noćnim vidom

Pametno zaštitite svoj dom i svoje voljene! Pratite važna mjesta putem prijenosa uživo.

94 €

-50% POPUST

47 €

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
19/750 RASPOLOŽIVO

KAKO FUNKCIONIRA?

Otkrijte inovaciju i potpunu sigurnost s našom novom MicroCam PRO kamerom! Kontrolirajte sve izdaleka pomoću svog pametnog telefona! S našom WiFi kamerom, uvijek ćete imati kontrolu nad sigurnošću vašeg doma i voljenih osoba.

Pomoću pametnih upozorenja, dobit ćete izravne obavijesti  na svoj pametni telefon kad kamera otkrije kretanje ili nepoželjnu aktivnost. Također, snimljene slike spremaju se na vanjsku memoriju, tako da ih možete pregledavati kad god želite.

Nadgledajte svoj dom ili ured pomoću funkcije  panoramskog pregleda . S jednom kamerom možete pratiti kako vanjski, tako i  svoj unutarnji prostor. Štoviše, ovaj multifunkcionalni proizvod može se koristiti i kao  , pružajući vam  potreban mir za vaše dijete

Naša kamera ima inovativni magnetski sustav s kompaktnim i diskretnim dizajnom koji vam omogućuje da je lako postavite u bilo koji kutak ili na metalne površine, a da ne privuče pažnju. Bez obzira koristite li je kod kuće, na poslu ili u automobilu, kamera će pružiti izvrsne performanse i ugodno korisničko iskustvo.

S izvrsnom kvalitetom video zapisa čak i noću zahvaljujući ugrađenim IR svjetlima, uvijek ćete imati jasnu sliku događaja koji se odvijaju oko kuće. Pokreti se brzo detektiraju, a upozorenja se šalju na vaš mobitel u stvarnom vremenu.

Nemojte više odgađati, odaberite sigurnost i naprednu tehnologiju za svoju obitelj! Sada naručite novu MicroCam PRO i napokon se osjećajte 100% sigurnima. Plaćanje se može izvršiti čak i prilikom dostave

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada MicroCam PRO – Profesionalna WiFi bežična kamera s noćnim vidom po izuzetno sniženoj cijeni!

47 €

umjesto 94 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Jelena S.
5/5

Super je što je tako mala da se lako može sakriti. Noćni vid je sjajan, napokon mogu vidjeti sve.

Tomislav S.
5/5

Nedavno sam kupio ovu minijaturnu kameru  i izvrsno radi!  Noćni način rada je super , a kvaliteta slike također izvrsna.  Obično je koristimo za nadgledanje pasa kada nismo kod kuće , i dosad se pokazala izvrsnom. Štoviše, baterija traje dugo.  Toplo je preporučujem .

Luka T.
5/5

Impresioniran sam kvalitetom videa! 😊 S obzirom na to koliko je jeftina, kvaliteta slike je izvrsna! Preporučujem je svima koji traže pristupačnu minijaturnu skrivenu kameru. Približno je veličine punjača za mobitel.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada MicroCam PRO – Profesionalna WiFi bežična kamera s noćnim vidom po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 47 € (umjesto 94 €).