NogaEnergy_hr
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

NogaEnergy - Nema više boli ili otečenih nogu i stopala

Ponovno otkrijte udobnost laganih nogu i osjećaj dobrog raspoloženja. Investirajte u svoje dobrobiti s našim inovativnim rješenjem.

75,80 €

-50% POPUST

37,90 €

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
22/750 RASPOLOŽIVO
REGENERIRAJUĆA MASAŽA

Novi masažer za noge s niskofrekventnim impulsima sposoban je na ublažavanje oteklina na nogama, razvijen od strane njemačke tvrtke; već sada postiže rekordne prodaje u Hrvatskoj.

INOVATIVNA EMS TEHNOLOGIJA

EMS tehnologijom (električna stimulacija mišića) možete potaknuti tetive, gležnjeve, stopala i čak mišiće bedara. Tehnologija omogućuje kontrakciju i opuštanje mišića putem elektroda postavljenih na površini na način koji poboljšava i potiče cirkulaciju.

OLAKŠANJE U SEKUNDI BEZ OBZIRA GDJE STE

Sigurna i udobna upotreba gdje god, ublažava bol i umor. Prijenosno i praktično, možete ga ponijeti bilo gdje, kako biste pružili trenutačno olakšanje kad god je potrebno.

KAKO FUNKCIONIRA?

Patite li od oteklih nogu i gležnjeva? Osjećate li da su vam stopala već nakon nekoliko sati teška i umorna? Imate li problema s cirkulacijom? S Noga Energy-jem vratite izgubljenu udobnost. Počastite se odmorom i vratite se starom dobrom osjećaju. Ako svakodnevno koristite Noga Energy, primijetit ćete blagotvorne učinke na svoje tijelo. Mišići nogu će se opustiti i ojačati, cirkulacija će se poboljšati, a neugodan osjećaj oteklina i težine u nogama i gležnjevima više vas neće mučiti. Njega tijela nikada nije bila ovako opuštajuća!

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada NogaEnergy – Nema više boli ili otečenih nogu i stopala po izuzetno sniženoj cijeni!

37,90 €

umjesto 75,80 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Helena S.
5/5

Ako usporedim s cijenom, ovo je poklon! Koristim ga gotovo svaki dan već skoro mjesec dana i volim ga. Imam raniu neuropatiju i sklona sam oteklinama na nogama i gležnjevima. Pomislila sam da bi ovo moglo biti dobro proaktivno rješenje za poboljšanje cirkulacije i smanjenje oteklina. I stvarno sam iznenađenaPreporučujem.

Kristina S.
5/5

Da sam barem ranije saznala   za ovu masažu. Stvarno pomaže kod bolova i oticanja nogu, lako se koristi.

Damir T.
5/5

Na sreću, odlučio sam isprobati NogaEnergy, inače bih koristio smeće koje prodaju u trgovini i ljekarni. Ne može se usporediti, vjerujte mi, ovo je beskrajno bolje.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada NogaEnergy – Nema više boli ili otečenih nogu i stopala po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 37,90 € (umjesto 75,80 €).