Profesionalna sjeckalica 4x1
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

Profesionalna sjeckalica 4x1 - reže, usitnjava, riba, sjecka i još mnogo toga

Profesionalni mini električni multipraktik za kuhanje 4u1

75,80 €

-50% POPUST

37,90 €

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
22/750 RASPOLOŽIVO

KAKO FUNKCIONIRA?

Ova  bežična multifunkcionalna sjeckalica  reže, sjecka, melje, riba, ljušti i miješa. Savršena je kao saveznik za pripremu sjeckanog povrća za vaše umake, mesne smjese za nedjeljne polpete i sjeckanje češnjaka i luka koje ne volimo svi.

S ergonomskom ručkom koja je jednostavna za držanje i rukovanje jednom rukom, idealan je dodatak za one koji traže  praktičnost i funkcionalnost u kuhinji .

Njezina  kompaktnost  čini ju jednostavnim za pohranu i nošenje sa sobom, tako da nikada ne morate odustati od  brzine i praktičnosti , čak i kada ste izvan kuće. Njezin  osigurava homogenu pripremu u nekoliko sekundi, bez gubljenja niti jednog komadića okusa.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada Profesionalna sjeckalica 4×1 – reže, usitnjava, riba, sjecka i još mnogo toga po izuzetno sniženoj cijeni!

37,90 €

umjesto 75,80 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Marija S.
5/5

Koristila sam funkciju električnog mlina za meso za mljevenje mesa i funkciju rezanja za rezanje povrća. U samo nekoliko minuta, sve je bilo spremno za pripremu jela. Brzina i preciznost Tritatù 4×1 su mi omogućile pripremu jela u rekordnom vremenu, ostavljajući mi čak i više vremena za pripremu i dekoraciju.

Josip S.
5/5

Ako ste  strastveni kuhar kao i ja i želite učiniti svoju kuhinju  učinkovitijom i bržom , ne propustite priliku isprobati Profesionalnu sjeckalicu 4×1 . Sa svoje  četiri funkcije u jednom uređaju, omogućit će vam da uštedite vrijeme i trud prilikom pripreme obroka.

Tatjana T.
5/5
Profesionalna sjeckalica 4×1 je jednostavna za čišćenje i može se koristiti mnogo dana bez potrebe za punjenjem, zahvaljujući dugom vijeku  trajanja baterije. Također, punjenje je brzo zahvaljujući USB kabelu koji je uključen u paketu.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada Profesionalna sjeckalica 4×1 – reže, usitnjava, riba, sjecka i još mnogo toga po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 37,90 € (umjesto 75,80 €).

    Ispunite polja