RezatiPRO - Profesionalna bežična električna pila
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

RezatiPRO - Profesionalna bežična električna pila

Brzo i učinkovito rezanje grana i drveća.

169,90 €

-100€ POPUST

69,90 €

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
19/750 RASPOLOŽIVO

KAKO FUNKCIONIRA?

Neprocjenjivo sredstvo za rezanje i vrtnarstvo.

Prijenosna i lagana:  Lančana pila je mala i lagana, pa se lako nosi i koristi. Možete je uvijek imati pri ruci dok radite u vrtu, a istovremeno zahvaljujući izuzetnoj lakoći neće vas boljeti ruke.

Snažan motor koji sve sjecka: Izuzetno snažan motor omogućuje vam da sječete sve vrste drveća, grana i grmlja, a postupak je brz, učinkovit i izuzetno precizan.

Litijska ionska baterija: Baterija od 1500 mAh dovoljna je za cijeli dan rada bez punjenja, tako da možete sav obaviti posao u vrtu ili voćnjaku.

Jednostavno korištenje: S obzirom na to da je mala i lagana, vrlo je jednostavna za korištenje, i žene i muškarci je mogu koristiti.

Idealna za rad u vrtu ili voćnjaku: Ručna lančana pila može rezati sve vrste materijala, pa je možete koristiti za rezanje drveća, grana, grmlja, za rezanje ogrijeva i druge zadatke.

Podesiva brzina: Možete podesiti brzinu lančane pile prema svojim potrebama kako biste osigurali učinkovito i brzo rezanje.

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada RezatiPRO – Profesionalna bežična električna pila po izuzetno sniženoj cijeni!

69,90 €

umjesto 169,90 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Goran S.
5/5

Najbolji proizvod kupljen online! Radi baš kako je opisano i puno je jeftiniji od onih koje prodaju u običnim trgovinama. Vrlo sam zadovoljan s RezatiPRO

Jelena S.
5/5

Kad je riječ o vrtlarstvu, imam visoke zahtjeve, ali ovaj lančani rezač me iznenadio. Točno sječe čak i najtvrđe drvo, i nije potrebna velika snaga u vašim rukama, jer sve radi za vas.

Marko T.
5/5

Već godinama radim u šumarstvu, a u praktičnom dijelu se bavimo detaljnom analizom isječenih stabala. Dakle, lančana pila je naš glavni radni alat. Ova lančana pila je znatno olakšala naš posao. Brzo i bez problema sječemo, cepamo i čistimo kore drva.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada RezatiPRO – Profesionalna bežična električna pila po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 69,90 € (umjesto 169,90 €).