Μέση αξιολόγηση 4,93/5
4.93/5
✅ 749. 281 Εντυπώσεις

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ

Ισχυρή γωνιακή λειαντική μηχανή με διπλή μπαταρία 2000mAh

158 €

ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

79 €

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ
22/100 ΤΕΜ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Ανακάλυψε την ατρόμητη δύναμη της Ισχυρής Γωνιακής Λειαντικής Μηχανής με Διπλή Μπαταρία 2000mAh! Με αυτό το καινοτόμο εργαλείο, θα μετατρέψεις με ευκολία την κοπή και λείανση σιδήρου, πλακιδίων, ξύλου και σωλήνων PVC σε μια αποτελεσματική εμπειρία χωρίς να εξαρτάσαι από ηλεκτρική ενέργεια.

 

Το μοτέρ brushless 950 W με αυτόματη ψύξη επιτρέπει συνεχή λειτουργία για 2 ώρες στις 19.500 σ.α.λ., χωρίς φόβο υπερθέρμανσης. Η διπλή μπαταρία 12 V (2000 mAh) παρέχει 2 ώρες εργασίας στη μέγιστη ισχύ! Ο υπεργρήγορος φορτιστής θα μειώσει τον χρόνο αναμονής σας, για να απολαύσετε αδιάκοπη απόδοση.

Με μόλις 0,7 kg, αυτός ο γωνιακός τροχός είναι εργονομικός και εύκολος στο χειρισμό, εξασφαλίζοντάς σας άνεση ακόμα και μετά από ώρες χρήσης. Τα εξαρτήματα από χάλυβα αντέχουν χωρίς παραμόρφωση σε υψηλές θερμοκρασίες, και το σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλο για όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πιο σκληρών, όπως χάλυβας, αλουμίνιο, πλακάκια, πέτρα και μάρμαρο.

Ανακάλυψε μια ανέμελη εμπειρία στην επεξεργασία υλικών με τον Ισχυρό Γωνιακό Τροχό με Διπλή Μπαταρία 2000mAh! Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά μας και προσθέστε αυτό το απαραίτητο εργαλείο στη συλλογή εξοπλισμού σας!

Εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία

Με ένα μόνο εργαλείο, μπορείτε να κόψετε και να λειαίνετε σε οποιαδήποτε κατάσταση, χωρίς τον περιορισμό του ηλεκτρισμού. Μπορείτε να κόψετε, να λειαίνετε και να γυαλίσετε εύκολα οποιοδήποτε υλικό, όπως σίδηρος, αλουμίνιο, χάλυβας, ξύλο, PVC, balsa, κ.λπ.

Υπερισχυρός Κινητήρας

Είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα Brushless από χαλκό με αυτόματη ψύξη, κατάλληλο για εργασίες ακραίες. Μπορεί να παραμένει σε λειτουργία για έως και 2 ώρες χωρίς να ανησυχείτε για την υπερθέρμανση. Όλα τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό χάλυβα, εξασφαλίζοντας μια μακρά διάρκεια ζωής.

Ευέλικτο εργονομικό σχέδιο

Τοποθετήστε δίσκους με διάμετρο 76,5 χιλιοστά, εύκολα να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα σιδηρικών ή υλικών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλους τους τύπους, ακόμα και ανοξείδωτο για πιο δύσκολες εργασίες.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παραγγείλετε τον Ηλεκτρικό γωνιακό τροχό τώρα σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

79 €

αντί για 158 €

41.739 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Μέση αξιολόγηση 4,93/5
4.93/5
5
4
3
2
1
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ.
5/5

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτήν την αγορά, πολύ χρήσιμη για τις καθημερινές εργασίες του σπιτιού. Κόβει πολύ καλά και με το γυάλισμα κάνει τον παλιό σίδηρο να φαίνεται σαν καινούριο.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ.
5/5

Αυτός ο μικρός γωνιακός τροχός είναι ισχυρός και καλά ισορροπημένος, και με βοηθά σε πολλές καταστάσεις όπου η απουσία ενός ηλεκτρικού καλωδίου κάνει τη διαφορά, διευκολύνοντας την κινητικότητά μου και απομακρύνοντάς με από το ηλεκτρικό δίκτυο ακόμα και σε στενούς χώρους.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ.
5/5

Η Γωνιακή Λειαντική Μηχανή με Διπλή Μπαταρία 2000mAh είναι επαναστατική! Ισχύς, ελευθερία και αποτελεσματικότητα σε ένα συμπαγές εργαλείο. Μια ουσιώδης επένδυση!

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Παραγγείλετε τώρα τον Ηλεκτρικό γωνιακό τροχό σε πολύ μια πολύ χαμηλή τιμή, μόνο 79 € (αντί για 158 € ).