ULTRA SNAG PROFESIONALNI USISAVAČ
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

ULTRA SNAG PROFESIONALNI USISAVAČ
[Model 2024]

Super profesionalni usisavač prikladan za svako okruženje.

79,80 €

-50% POPUST

39,90 €

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
22/750 RASPOLOŽIVO

UŠTEDITE VRIJEME

Zahvaljujući svojoj maloj veličini i bežičnom radu, omogućava vam brzo čišćenje i prilagodbu svakom okruženju.

SNAŽAN I TIH

Snažan kao tradicionalni usisivač, ali iznimno tih.

LAGAN ZA ČIŠĆENJE

Filter je izdvojiv i periv: usisavač je opremljen sa HEPA filtrom koji se može ukloniti, oprati i ponovo koristiti, mnogo otporniji od tradicionalnog filtra.

IZUZETNO KORISTAN

Moguće ga je koristiti kako kod kuće tako i u automobilu i na svakoj vrsti površine. Zahvaljujući brojnim dodacima i različitim nastavcima, omogućuje savršeno čišćenje koje će vas ostaviti bez daha.

IZNIMNE PREDNOSTI

Ovo je revolucionarni prijenosni usisavač koji mijenja način čišćenja. Zahvaljujući svom sustavu filtriranja “napredni ciklon”, uklanja do 99,96% prljavštine, uključujući čak i mikroskopske čestice prašine. Pružit će izvrsno iskustvo čišćenja za korisnike.

Izvrsno za svaku vrstu upotrebe, pruža profesionalno iskustvo čišćenja kako za kuću tako i za automobil: uz usisavač dolazi nekoliko dodatnih pribora s velikom fleksibilnošću i proširivošću kako biste mogli čistiti gdje god je potrebno, uključujući kauče, zidove, stepenice i svako teško dostupno područje s klasičnim sustavima tradicionalnog čišćenja.

Ekskluzivna ponuda za ULTRA SNAG PROFESIONALNI USISAVAČ uključuje 2 Hepa filtera za jednostavnu zamjenu i čak 4 četke i 4 nastavka za izvrsno čišćenje na svakoj površini:

  • 1 Usisavač
  • 1 USB kabel za punjenje
  • 2 periva Hepa filtera
  • 4 četke različitih veličina za čišćenje
  • 4 nastavka različitih veličina
  • 2 Adaptera za nastavke

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada ULTRA SNAG PROFESIONALNI USISAVAČ [Model 2024] po izuzetno sniženoj cijeni!

39,90 €

umjesto 79,80 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Ljubica S.
5/5

Prijenosni usisavač izuzetno je koristan kada treba usisavati mrvice ili tekućinu, bez potrebe za upotrebom tradicionalnog usisavača koji bi u mnogim slučajevima postao neugodan. Naime, ovaj divni usisavač je samostalna jedinica, ne mora biti spojen na struju jer ima unutarnju bateriju s izvrsnim vijekom trajanja. Snaga usisavanja je izvrsna, učinkovito usisava bilo što, a zahvaljujući 8 različitih adaptera, lako se dolazi do skrivenih kutaka.

Zoran R.
5/5

Čim je stigao paket, odmah sam ga želio isprobati i pozitivno sam bio iznenađen snažnom usisnom snagom, zapravo sam napravio banalan test stavljajući usisnu cijev usisavača na praznu plastičnu bocu od dva litra i uspio sam je potpuno podignuti sa stola na koji je bila postavljena. Druga velika prednost: buka, definitivno manja u usporedbi s drugim usisavačima. Kupio sam još jedan za svoju mamu jer joj se jako svidio i htjela ga je i ona! VRHUNSKI JE

Sandra T.
5/5

Pomaže mi jako puno. Dlake pasa, mrvice, kosa… nevjerojatno koliko je snažan i lagan. Brzo se čisti ispuštanjem sadržaja u smeće. Također ga perem sredstvom za odmašćivanje. Usisava čak i tekućine. Ima kabel za punjenje s USB priključkom, ali ako nemate priključak za mobilni uređaj, uvijek ga možete kupiti i tako se brzo puni iz bilo koje utičnice.

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada ULTRA SNAG PROFESIONALNI USISAVAČ [Model 2024]  po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 39,90 € (umjesto 79,80 €).