ULTRA MOĆAN BEŽIČNI USISAVAČ
Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
✅ 749. 281 Prikaza

ULTRA MOĆAN BEŽIČNI USISAVAČ [MOD. 2023]

Bežični usisavač. Više se ne morate brinuti oko teško dostupnih pukotina.

0 €

-100 € POPUST

0€

RASPOLOŽIVOST NA SKLADIŠTU
19/750 RASPOLOŽIVO

KAKO FUNKCIONIRA?

Jeste li ikada željeli usisavač koji kombinira snagu, svestranost i praktičnost u jednom uređaju? Naš proizvod je odgovor na to pitanje. S jakim usisavanjem, visokokvalitetnom baterijom, višestrukim filtriranjem i integriranim smanjenjem buke, ovaj bežični usisavač dizajniran je kako bi olakšao vaš svakodnevni život, omogućujući vam uživanje u čistom i urednom okolišu bez stresa od neugodnih kabela.

Vrstovitost je jedna od glavnih značajki ovog usisavača. Zahvaljujući svojoj sposobnosti prilagodbe različitim scenarijima korištenja, lako možete promijeniti nastavak kako bi zadovoljio vaše specifične potrebe. Bilo da pokušavate očistiti automobil, pod, ukloniti bakterije s tkanina ili osvježiti svoj tepih, ovaj uređaj savršeno odgovara zadatku. Uključene mekane cijevi čine čišćenje još fleksibilnijim, omogućavajući vam da jednostavno dođete do uglova i teško dostupnih mjesta za čišćenje. Četka za podove dizajnirana je kako bi povećala učinkovitost čišćenja, uklanjajući većinu prašine i otpada s površine.

Multiuso: Ovaj usisavač iznimno je fleksibilan, prilagođavajući se različitim situacijama. Možete lako mijenjati nastavke za čišćenje automobila, podova, tkanina ili tepiha.

Confort e Leggerezza: Mekane cijevi olakšavaju čišćenje kutova i teško dostupnih područja, dok četka za podove učinkovito uklanja prašinu i ostatke.

Facile Manutenzione: Filter se lako skida, pere i ponovno koristi, osiguravajući dugotrajne performanse. Sa 5 načina čišćenja i mogućnosti zamjene dodataka, imate punu kontrolu nad čistoćom doma.

Precisione e Pulizia: Priložena mlaznica omogućuje čišćenje i najužih pukotina, osiguravajući potpuno čistoću.

 

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Materijal proizvoda: ABS
  • Nazivni napon: DC 7,4 V
  • Stupanj usisavanja: Otprilike 9000Pa/12000Pa
  • Nazivna brzina: 35500rpm
  • Voltaža: 7,4V/2000mAh
  • Način punjenja: USB kabel za punjenje 5V
  • Nazivna snaga: 120W
  • Bučnost: ≤84dB
  • Vrijeme punjenja: otprilike 4 sata
  • Radno vrijeme: otprilike 30 minuta

NEMOJTE PROPUSTITI OVU OGRANIČENU PONUDU

Naručite sada ULTRA MOĆAN BEŽIČNI USISAVAČ [MOD. 2023] po izuzetno sniženoj cijeni!

0 €

umjesto 0 €

41.739 ZADOVOLJNIH KUPACA

Prosječna ocjena 4,93 / 5
4.93/5
5
4
3
2
1
Ivana S.
5/5

Jako zadovoljan/a kupnjom! Novi ručni usisavač je fantastičan! Lakoća i snaga usisavanja su impresivni. Napokon mogu lako čistiti, čak i na teško dostupnim mjestima. Fleksibilna cijev i razni nastavci su pravi spasitelji! Održavanje stana čistim je sada dječja igra! Molim potvrdite je li ova prijevod u skladu s očekivanjima.

Petra S.
5/5

Usisavač jednostavno leti! Njegov tih rad je jednostavno genijalan. Učinkovitost čišćenja i brzina rada su zadivljujući. Ne mogu dovoljno zahvaliti na trajnosti baterije i lakoći čišćenja. To je najbolja kupovina koju sam/sam ikada napravio/la!

Tomislav T.
5/5

Volim ovaj usisavač! Snaga čišćenja i jednostavnost korištenja su upravo ono što sam tražio/la u usisavaču. Toplo preporučujem svima!

OVA SJAJNA PONUDA ZAVRŠAVA USKORO!

Naručite sada ULTRA MOĆAN BEŽIČNI USISAVAČ [MOD. 2023] po maksimalnoj sniženoj cijeni od samo 0 € (umjesto 0 €).